Založ si blog

Ohrozená dôstojnosť Tibora Gašpara

„Domnievam sa tak, že verejnými vyhláseniami nepravdivých údajov došlo k ohrozeniu mojej dôstojnosti a vážnosti u spoluobčanov“ (Tibor Gašpar, prezident PZ )

zdroj: http://www.topky.sk/cl/100371/1326734/Vysmech-spravodlivosti–Jedinym-obvinenym-v-kauze-Gorila-moze-byt-organizator-protestov-

 

Toto ma naozaj pobavilo. O čo vlastne ide? 30.1.2012 som na tlačovej konferencii Protestu Gorila povedal toto: “ Sme rozhodnutí podať trestné oznámenie na bývalého riaditeľa Úradu boja proti korupcii Tibora Gašpara, za zneužitie právomoci verejného činiteľa a za marenie priebehu vyšetrovania.“ Následné bolo zaslané trestné oznámenie na Tibora Gašpara. Mnohí sa pýtajú, že na základe akých faktov. Je to jednoduché. Medializované informácie o spise gorila, vyhlásenia predstaviteľov SIS, výborov NR SR na kontrolu SIS, vyjadrenia poslancov NR SR a ďalších. Čiže na základe verejne dostupných informácií som podal trestné oznámenie pre podozrenie zo zneužitia právomoci verejného činiteľa. Ale obsah tohto oznámenia pána prezidenta PZ netrápi.Trápi ho jeho dôstojnosť a vážnosť v očiach spoluobčanov.

Tibor Gašpar na mňa podal trestné oznámenie za ohováranie a krivé obvinenie. Bol som vypovedať pred vyšetrovateľom, kde som mu vlastne len zopakoval obsah trestného oznámenia. Vyšetrovateľ danú vec odmietol. Prokuratúra však vrátila všetko spät vyšetrovateľovi a žiadala opätovné vypočutie. Tak som opäť vypovedal a zopakoval zhruba to isté ako predtým. Vyšetrovaťeľ po druhýkrát ma odmietol stíhať. Avšak  po druhýkrát to prokurátor zamietol a nariadil začatie stíhania vo veci. Takže pokiaľ to „dotiahnú úspešne“ do konca, pravdepodobne budem jediný obvinený v kauze Gorila. Paradoxne som bol jedným z organizátorov protestov. Toto vnímam osobne ako pomstu Tibora Gašpara a zároveň ako pomstu prokuratúry, keďže som pred časom mal „príjemnú“ výmenu názorov pred Generálnou prokuratúrou s kulinárskym priateľom Mariána K. a to Dobroslavom Trnkom. Príde mi to ako kopanie zdochýnajúceho koňa. Takže priatelia, dávajte si veľký pozor na koho a na čo podávate trestné oznámenia, pretože hrozí, že niekomu spôsobíte traumu z ujmy jeho dôstojnosti a vážnosti.

Tak ako sa štát správa ku mne, tak sa budem aj ja k predstaviteľom štátu.

 

 

PENTA story!

02.09.2013

Len aby sa nezabudlo, ako vznikla skupina PENTA… Pozrite si krátke video z filmu Zuzany Piussi o vzniku spoločnosti PENTA. http://www.youtube.com/watch?v=gPIBPoQM88A PS: Pozdravujem Digital park II.

Odkaz pre PENTU: Na každú sviňu sa voda varí!

21.08.2013

„Volič nič o ničom nevie, volič je hovno. Volič vníma iba absolútny povrch.“ To sú slová Jaroslava Haščáka z roku 2006, počas stretnutia s Jirkom Malchárkom. Finančná skupina PENTA už vyše 10 rokov korumpuje a deformuje slovenskú politiku a spoločnosť. Je načase pripomenúť týmto eštebáckym oligarchom, že aj na nich raz dôjde a pôjdu za [...]

Otvorený list Vláde Slovenskej republiky!

20.08.2013

Nie ste nič iné ako zberba a odporcovia dobrého vládnutia. Nie ste nič iné ako nájomní ničomníci. Svoju krajinu ste predali za misu šošovice. Svojho Boha zradili pre pár drobných ako Judáš. Je vo vás vôbec niečo dobré? Existuje hanebnosť, ktorá by vám nebola vlastná? Peniaze sú vaším bohom ! Kto z vás neumlčal svoje svedomie za úplatok? Je medzi vami aspoň jeden, [...]

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 75774x
Priemerná čítanosť článkov: 8419x

Autor blogu

Kategórie